nieuws 20140205Dat waren drukke dagen na de bevalling waardoor een beperkte online berichtgeving. Even tijd voor een update nu.

De bevalling afgelopen vrijdagnacht is prima verlopen. Het was te vroeg (de hondjes hadden pas zondag op z'n vroegst mogen komen). Voordeel daarvan is dat de bevalling zelf makkelijk is gegaan, de hondjes zijn immers aan de kleine kant. Ze kwamen er dan ook in een heel gestaag tempo uit, eentje per kwartier! De eerste twee zelfs binnen 2 minuten!

De daaropvolgende 48 uur waren zeer spannend. We hebben 24 uur per dag de pupjes aangelegd om er voor te zorgen dat de groei zou inzetten. Na de eerste dag ook bijvoeding gegeven. Ondanks deze maatregelen heeft de aller-allerkleinste het toch niet gered. Gisteren hebben we hem helaas moeten laten inslapen. De dierenarts was wel zeer positief over alle andere pups. De groeicurves zijn goed en er zitten geen extreme verschillen binnen het nest. Zoë is een goede moeder. Uiterst geduldig verzorgt ze haar kroost en dag en nacht is de "milkbar" open! En daar wordt gebruik van gemaakt!

Omdat alles er nu zo goed uitziet hebben we de hondjes ook namen gegeven. Dit zijn de "stamboomnamen". Degene die uiteindelijk een hondje krijgen kunnen er natuurlijk een eigen naam aan geven, maar wij moeten ze de eerstkomende 7 weken ook aanspreken! Wij zijn behoorlijk moe maar enorm blij zoals het nu gaat. Wordt vervolgd!

We hebben een paar foto's toegevoegd van de bevalling (en daarna) aan onze fotogallerij, klik hier>>

Zoe geboorte overzichtnest 20140205

U moet dit altijd in geest houden wanneer het hoofd wordt het idee cialis bestellen zijn niet.